Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (2023)

 1. Háztartási gépek
 2. Mosogatógépek
 3. Mosogatógépek
 4. Mosogatógépek BEKO
 5. vissza

Termékkód: BDIN38644D

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox

5.00 (1 értékelés)

5.00 (1 értékelés)

Szállítás:

Előnyök:

 • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

 • Kártyás fizetés előnyei részletek

 • 30 napos ingyenes termékvisszaküldés! részletek

 • Termékgarancia: részletek

  • Magánszemély: 24 hónap hosszabbítás
  • Jogi személy: 12 hónap

10% visszajár*:

Az ajánlat 2023. május 25. 16:00 és 2023. május 29. 23:59 között érvényes. A kampányban részt vevő vásárlásaid után összesen az ezen időszakban megvalósított vásárlások bruttó értéke 10%-ának megfelelő utalványokra vagy jogosult. Ezek az utalványok 10.000 Ft feletti vásárlás esetén beválthatók eMAG által forgalmazott termékekre, kivéve televíziók, 2023.06.29-07.02. között. Egy utalvány maximális értéke nem haladhatja meg a 50.000 Ft-ot. Az utalványkód a rendelés dátumától számított, legkésőbb 7 napon belül kerül kiküldésre. részletek megtekintése

Vásárold meg együtt

Egyéb ajánlatok (1 ajánlat)

Újracsomagolt

Forgalmazza a(z) eMAG

Garancia 24 hónap

Töltődik

Töltődik

 • Újracsomagolt
 • Leírás
 • Részletek
 • Értékelések (1)
 • Termékkereső

Leírás

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (12)


DeepWash

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan edények, amelyeket egyszerűen nem lehet tökéletesen megtisztítani, bármennyire is igyekszünk. A DeepWash megoldást kínál, és intenzív mosási területet hoz létre 3 tartozékkal, amelyek akár 30 cm magasan is rögzítik a tartályokat a vízsugarak felett. A három fúvóka mosóereje biztosítja a mély edények intenzív tisztítását. A tartozékok állíthatóak és összecsukhatóak, hogy intenzív 360°-os mosási területet hozzanak létre. Mostantól az edények teljes skáláját elmoshatja, például palackokat, kancsókat, befőttesüvegeket, magas poharakat, sportvizes palackokat, cumisüvegeket vagy mély edényeket.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (13)

CornerIntense™

Hogy minden edény, evőeszköz és pohár tökéletesen tiszta maradjon, a Beko mosogatógépek CornerIntense technológiával is rendelkeznek, amely rendszer biztosítja a vízsugár és a mosószer egyenletes eloszlását a kádban, így minden felületet megfelelően elmosogat, és a végén nem marad szennyeződés. A CornerIntense technológia kifogástalan tisztaságot biztosít az edényeknek a forgó kar négyszögletes mozgásának köszönhetően, amelyen keresztül a víz és a mosószer minden sarokba eljut a szennyeződés hatékony eltávolítása érdekében.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (14)

ProSmart ™ Inverter Motor

A ProSmartInverter motor az Ön megbízható partnere, ha nyugalomra van szüksége. Olyan előnyökkel rendelkezik, amelyeket már az első használatnál láthat: az energiahatékonyságot a villanyszámlán is láthatja, a zajszintet a jobb sebességszabályozás csökkenti, nincs rezgés és elektromágneses kibocsátás, így nyugodtan élvezheti a békét és a csendet a családjával. Mindezen előnyöket megduplázza a tartóssága és robusztussága, amelyből eltávolították az olyan kopó és elhasználódó elemeket, mint a szénkefék.

Autodoor Opening

Ha a mosási ciklus végén zárva hagyja az ajtót, az nemkívánatos szagot okozhat a mosogatógépben, és az edények szárítása is nehézségekbe ütközhet. Az Automatikus ajtónyitás funkció javítja a szárítási teljesítményt azáltal, hogy a program végén automatikusan kinyitja az ajtót, és a természetes levegőt beengedi, valamint eltávolítja a gőzt a mosogatógépből.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (15)

Intenzív 70°C

Ez egy olyan program, amelyet nagyon piszkos edények vagy olyan edények mosására terveztek, amelyek mosását elhalasztották. A titka az, hogy a mosáshoz magas hőmérsékletű vizet és további öblítési ciklusokat használ, beleértve a forró vizet is.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (16)

Acrobat System

Az acrobat rendszernek köszönhetően mostantól bármilyen méretű edényt be lehet tölteni a mosogatógépbe. Lehetővé teszi a felső kosár 3 szintben történő beállítását a maximális rugalmasság érdekében. Több hely az edényeknek, kevesebb gond az Ön számára!

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (17)

Fast+™

A Fast+™ a hagyományos programoknál akár 3-szor gyorsabban tökéletesen tiszta edényeket biztosít. Növeli a mosási hőmérsékletet, csökkenti a vízfogyasztást és beállítja a víznyomást, csökkentve a mosási időt.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (18)

SoftTouch™ pohártartó

A Beko fejlett SoftTouch™ tartórendszerével biztonságosan tisztíthatók a kényes poharak. A Soft Touch tartó állítható magasságú és puha anyagú peremmel rendelkezik, így a szemüveg tökéletesen mosható lesz, és Ön tovább élvezheti azt.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (19)

Öko 50°C

Egy olyan program, amely az Ön edényeire és a környezetre is vigyáz. Ez az ideális alacsony energiafelhasználású mosogatóprogram.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (20)

SteamGloss®

A Steam Gloss®* funkcióval a porcelán poharak és edények olyanok maradnak, mintha újak lennének. Extra öblítést és kiváló szárítási teljesítményt biztosít a fényesség elvesztése nélkül.

*A funkció alkalmazása növeli a mosási ciklus időtartamát.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (21)

AutoGlassShield®

Ez a technológia a víz keménységi szintjének kiegyensúlyozásával védi az üvegárukat a korrózió ellen. A rendszer így akár 20-szorosára növeli az edények élettartamát.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (22)

Easy Fold Plate

Az alsó kosárban lévő tányértartók mostantól könnyen lehajthatók a helytakarékosság és a nagy tányérok elhelyezése érdekében.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (23)

Robusztus permetező kar

A mosogatógép robusztusabb szóráskarral van felszerelve, és az erősebb vízsugár lehetővé teszi az edények hatékony tisztítását. Maximális mosási hatékonyság!

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (24)

Csúszó mosószeradagoló

Az új mosószeradagoló tolózáras rendszerrel van felszerelve, és könnyű használatot tesz lehetővé. Így könnyen és minimális erőfeszítéssel bármikor hozzáférhet, amikor csak szüksége van rá.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (25)

All in 1

Ezzel a funkcióval a mosógép automatikusan úgy állítja be a működési módját, hogy a mosószert tabletta formájában használja, így növelve a mosási teljesítményt.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (26)

Előmosás

Néha a mosogatógépben felejti az edényeit? Nem probléma, a "Prespray" programmal mostantól fényes edényeket kaphat, függetlenül attól, hogy mennyire piszkosak. Ráadásul ez a program megakadályozza a kellemetlen szagokat.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (27)

Quick&Shine™

Ez a program mindössze 58 perc alatt megtisztítja és visszaadja a mindennapi, alacsony szennyezettségű edények fényét.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (28)

Time Delay

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a mosogatógép indítását legfeljebb 24 órával elhalasztható.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (29)

Mini 30'

Kifejezetten az edények és az enyhén szennyezett poharak számára kifejlesztett program. Teljes töltet esetén 30 perc alatt* moshat 35°C-on, így vizet, időt és energiát takaríthat meg.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (30)

AutoProgram

Ez az opció automatikusan értékeli a mosogatáshoz szükséges időt és hőmérsékletet az edények szennyezettségi fokától függően. Ez biztosítja, hogy az edényeket a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával mossuk el.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (31)

Felesleges vízszabályozó rendszer

A többletvíz-szabályozó rendszerrel védve van az elöntés ellen, automatikusan beállítja a mosási lépéshez szükséges vízmennyiséget.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (32)

Öblítő jelző

A mosogatógép kijelzőjén megjelenik az extra öblítés jelző, ha a kifejezetten az öblítőszer számára kialakított tartályt újra kell tölteni.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (33)

Sójelző

A kijelzőn lévő sójelző mutatja, hogy elegendő lágyítósó van-e a mosogatógépben. Amikor a kijelzőn megjelenik a sójelző, tudni fogja, hogy a sótartályt újra kell tölteni.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (34)

Dirt Sensor

A Beko mosogatógépek másik okos megoldása a speciális érzékelő, amely érzékeli az edények szennyezettségi fokát, és automatikusan beprogramozza a mosogatáshoz szükséges vízmennyiséget.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (35)

Evőeszköz fiók

Több hely az evőeszközöknek és a nagyméretű eszközöknek a felső evőeszköz-fiókkal. A felső mosogatógépfiókkal felszerelt Beko mosogatógépek biztosítják az ételmaradékok teljes eltávolítását, az evőeszközök és konyhai eszközök tökéletes szárítását, valamint a higiénikus és kényelmes kezelést.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (36)

AquaFlex™

Az AquaFlex™ program beállítja a víznyomást az alsó és a felső kosárban, így biztosítva a legjobb mosási és szárítási teljesítményt minden típusú edényhez, beleértve a műanyag edényeket is. Az AquaFlex™ kíméletes mosást biztosít a felső kosárban és intenzív tisztítást az alsó kosárban.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (37)

még több

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (38)


DeepWash

Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan edények, amelyeket egyszerűen nem lehet tökéletesen megtisztítani, bármennyire is igyekszünk. A DeepWash megoldást kínál, és intenzív mosási területet hoz létre 3 tartozékkal, amelyek akár 30 cm magasan is rögzítik a tartályokat a vízsugarak felett. A három fúvóka mosóereje biztosítja a mély edények intenzív tisztítását. A tartozékok állíthatóak és összecsukhatóak, hogy intenzív 360°-os mosási területet hozzanak létre. Mostantól az edények teljes skáláját elmoshatja, például palackokat, kancsókat, befőttesüvegeket, magas poharakat, sportvizes palackokat, cumisüvegeket vagy mély edényeket.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (39)

CornerIntense™

Hogy minden edény, evőeszköz és pohár tökéletesen tiszta maradjon, a Beko mosogatógépek CornerIntense technológiával is rendelkeznek, amely rendszer biztosítja a vízsugár és a mosószer egyenletes eloszlását a kádban, így minden felületet megfelelően elmosogat, és a végén nem marad szennyeződés. A CornerIntense technológia kifogástalan tisztaságot biztosít az edényeknek a forgó kar négyszögletes mozgásának köszönhetően, amelyen keresztül a víz és a mosószer minden sarokba eljut a szennyeződés hatékony eltávolítása érdekében.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (40)

ProSmart ™ Inverter Motor

A ProSmartInverter motor az Ön megbízható partnere, ha nyugalomra van szüksége. Olyan előnyökkel rendelkezik, amelyeket már az első használatnál láthat: az energiahatékonyságot a villanyszámlán is láthatja, a zajszintet a jobb sebességszabályozás csökkenti, nincs rezgés és elektromágneses kibocsátás, így nyugodtan élvezheti a békét és a csendet a családjával. Mindezen előnyöket megduplázza a tartóssága és robusztussága, amelyből eltávolították az olyan kopó és elhasználódó elemeket, mint a szénkefék.

Autodoor Opening

Ha a mosási ciklus végén zárva hagyja az ajtót, az nemkívánatos szagot okozhat a mosogatógépben, és az edények szárítása is nehézségekbe ütközhet. Az Automatikus ajtónyitás funkció javítja a szárítási teljesítményt azáltal, hogy a program végén automatikusan kinyitja az ajtót, és a természetes levegőt beengedi, valamint eltávolítja a gőzt a mosogatógépből.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (41)

Intenzív 70°C

Ez egy olyan program, amelyet nagyon piszkos edények vagy olyan edények mosására terveztek, amelyek mosását elhalasztották. A titka az, hogy a mosáshoz magas hőmérsékletű vizet és további öblítési ciklusokat használ, beleértve a forró vizet is.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (42)

Acrobat System

Az acrobat rendszernek köszönhetően mostantól bármilyen méretű edényt be lehet tölteni a mosogatógépbe. Lehetővé teszi a felső kosár 3 szintben történő beállítását a maximális rugalmasság érdekében. Több hely az edényeknek, kevesebb gond az Ön számára!

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (43)

Fast+™

A Fast+™ a hagyományos programoknál akár 3-szor gyorsabban tökéletesen tiszta edényeket biztosít. Növeli a mosási hőmérsékletet, csökkenti a vízfogyasztást és beállítja a víznyomást, csökkentve a mosási időt.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (44)

SoftTouch™ pohártartó

A Beko fejlett SoftTouch™ tartórendszerével biztonságosan tisztíthatók a kényes poharak. A Soft Touch tartó állítható magasságú és puha anyagú peremmel rendelkezik, így a szemüveg tökéletesen mosható lesz, és Ön tovább élvezheti azt.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (45)

Öko 50°C

Egy olyan program, amely az Ön edényeire és a környezetre is vigyáz. Ez az ideális alacsony energiafelhasználású mosogatóprogram.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (46)

SteamGloss®

A Steam Gloss®* funkcióval a porcelán poharak és edények olyanok maradnak, mintha újak lennének. Extra öblítést és kiváló szárítási teljesítményt biztosít a fényesség elvesztése nélkül.

*A funkció alkalmazása növeli a mosási ciklus időtartamát.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (47)

AutoGlassShield®

Ez a technológia a víz keménységi szintjének kiegyensúlyozásával védi az üvegárukat a korrózió ellen. A rendszer így akár 20-szorosára növeli az edények élettartamát.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (48)

Easy Fold Plate

Az alsó kosárban lévő tányértartók mostantól könnyen lehajthatók a helytakarékosság és a nagy tányérok elhelyezése érdekében.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (49)

Robusztus permetező kar

A mosogatógép robusztusabb szóráskarral van felszerelve, és az erősebb vízsugár lehetővé teszi az edények hatékony tisztítását. Maximális mosási hatékonyság!

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (50)

Csúszó mosószeradagoló

Az új mosószeradagoló tolózáras rendszerrel van felszerelve, és könnyű használatot tesz lehetővé. Így könnyen és minimális erőfeszítéssel bármikor hozzáférhet, amikor csak szüksége van rá.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (51)

All in 1

Ezzel a funkcióval a mosógép automatikusan úgy állítja be a működési módját, hogy a mosószert tabletta formájában használja, így növelve a mosási teljesítményt.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (52)

Előmosás

Néha a mosogatógépben felejti az edényeit? Nem probléma, a "Prespray" programmal mostantól fényes edényeket kaphat, függetlenül attól, hogy mennyire piszkosak. Ráadásul ez a program megakadályozza a kellemetlen szagokat.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (53)

Quick&Shine™

Ez a program mindössze 58 perc alatt megtisztítja és visszaadja a mindennapi, alacsony szennyezettségű edények fényét.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (54)

Time Delay

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a mosogatógép indítását legfeljebb 24 órával elhalasztható.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (55)

Mini 30'

Kifejezetten az edények és az enyhén szennyezett poharak számára kifejlesztett program. Teljes töltet esetén 30 perc alatt* moshat 35°C-on, így vizet, időt és energiát takaríthat meg.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (56)

AutoProgram

Ez az opció automatikusan értékeli a mosogatáshoz szükséges időt és hőmérsékletet az edények szennyezettségi fokától függően. Ez biztosítja, hogy az edényeket a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával mossuk el.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (57)

Felesleges vízszabályozó rendszer

A többletvíz-szabályozó rendszerrel védve van az elöntés ellen, automatikusan beállítja a mosási lépéshez szükséges vízmennyiséget.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (58)

Öblítő jelző

A mosogatógép kijelzőjén megjelenik az extra öblítés jelző, ha a kifejezetten az öblítőszer számára kialakított tartályt újra kell tölteni.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (59)

Sójelző

A kijelzőn lévő sójelző mutatja, hogy elegendő lágyítósó van-e a mosogatógépben. Amikor a kijelzőn megjelenik a sójelző, tudni fogja, hogy a sótartályt újra kell tölteni.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (60)

Dirt Sensor

A Beko mosogatógépek másik okos megoldása a speciális érzékelő, amely érzékeli az edények szennyezettségi fokát, és automatikusan beprogramozza a mosogatáshoz szükséges vízmennyiséget.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (61)

Evőeszköz fiók

Több hely az evőeszközöknek és a nagyméretű eszközöknek a felső evőeszköz-fiókkal. A felső mosogatógépfiókkal felszerelt Beko mosogatógépek biztosítják az ételmaradékok teljes eltávolítását, az evőeszközök és konyhai eszközök tökéletes szárítását, valamint a higiénikus és kényelmes kezelést.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (62)

AquaFlex™

Az AquaFlex™ program beállítja a víznyomást az alsó és a felső kosárban, így biztosítva a legjobb mosási és szárítási teljesítményt minden típusú edényhez, beleértve a műanyag edényeket is. Az AquaFlex™ kíméletes mosást biztosít a felső kosárban és intenzív tisztítást az alsó kosárban.

Beko BDIN38644D Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 16 teríték, 8 program, HygieneIntense, AutoDoor Opening, ProSmart Inverter Motor, Display LCD, SteamGloss, HalfLoad, Fast+, C energiaosztály, Pearl Inox - eMAG.hu (63)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 04/06/2023

Views: 5842

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.